gezellig sporten

Welkom bij Auricula

Welkom op onze website.

Heb je zelf ook zin om een tekstje te posten? Aarzel niet en spreek onze coördinator Kevin aan. Alle input wordt gewaardeerd.

We wensen onze bezoekers alvast veel leesplezier en we ontvangen jullie graag op een van onze activiteiten.

Wat is Auricula?
Auricula is een Gentse sportclub voor holebi’s waar hetero’s evenzeer van harte welkom zijn. We zijn een maatschappelijk geëngageerde club die ook actief is binnen andere organisaties die de holebigemeenschap in de kijker zetten. Als club hechten we veel belang aan het sociale gebeuren, het uitwisselen van ervaringen en het samen sporten. Zoek je een manier om gelijkgestemde zielen te leren kennen? Spring zeker eens binnen.

Auricula wil alle leden stuk voor stuk bedanken voor hun inspanningen om de club draaiende te houden.

Wil je graag ook je steentje bijdragen? Geef zeker een seintje aan het clubbestuur. Het is dankzij teamwerk dat onze club een echt succes is.

Wat doet Auricula?

Auricula biedt drie hoofdsporten aan: badminton, zwemmen en lopen. Daarnaast hebben we nog een arsenaal aan extra activiteiten waaronder onze wandel- en fietstochten, ons pinksterweekend en de mogelijkheid om in groep deel te nemen aan (buitenlandse) tornooien. En elk nieuwjaar gaan we al klinkend en feestend in.
Ben je geïnteresseerd in een van onze aangeboden sporten, klik dan door naar hun specifieke pagina.. Nog niet volledig overtuigd? Stuur gerust je vragen naar onze verantwoordelijken. Of kom gewoon eens langs om te zien hoe het eraan toe gaat.

Op onze kalender vind je alle data van onze verschillende activiteiten.

 

Marathon, black silhouettes of runners on the sunset

Kalender
<< Dec 2019 >>
MTWTFSS
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Events
Event Locations