Badminton met een hart
Nieuw
Welkom op onze nieuwe knallende site!
Updates: AURICULA

Cannot load blog posts at this time.

Welkom op de badmintonpagina

We zijn blij dat u interesse hebt om samen met ons een sportieve uitdaging aan te gaan.

Wekelijks kan je ons vinden in de sporthal Neptunus in de Botestraat 98 te Wondelgem. Op maandag spelen we van 19u00 tot 22u00.

 cropped-auricula_logo_V2_badminton_alleen.jpg

Daarnaast is het voor de enthousiaste speler mogelijk om deel te nemen aan:

  • Auricula’s intern tornooi met wisselende partner
  • Lokale en internationale tornooien

 

Wat moet je doen om te komen spelen?

  • Wil u even op verkenning komen zonder verplichting, dan kan u voor €5 per dag deelnemen zonder verdere verplichtingen. Let wel dat u op deze manier niet door ons via sporta wordt verzekerd.   Tot 2 keer kan je dit bedrag in mindering brengen mocht je alsnog wil aansluiten bij de club.
  • U komt sporadisch eens spelen, dan stellen wij u voor om uw lidmaatschap aan te vragen en het bijhorend bedrag van €45 (of €35 voor 15/01 van het nieuwe jaar) over te schrijven. Vanaf augustus bedraagt het lidgeld €20. Ook het aanschaffen van sportbonnen dient dan te gebeuren. Keuze: 10 bonnen voor €30 of 20 bonnen voor €40. Per speeldag dient u een sportbon in te leveren om deel te nemen.
  • U komt regelmatig, dan kan u kiezen voor ons abonnement. Die kost €100 en u dient dan enkel uw aanwezigheid aan te vinken. De sportbonnen hoeven niet meer aangekocht worden. Deze prijs is ook inclusief uw lidmaatschap en verzekering.

 

Auricula zorgt voor 4 pleintjes en de aanwezigheid van voldoende shuttles.

U zorgt voor sportkledij, zaalsportschoenen en een racket. De eerste keren dat u langskomt om te proberen, kan u een racket lenen. Zo hoeft u nog geen grote kosten te doen zolang u niet voldoende kan inschatten of de sport u wel ligt.

Komt u op het onverwachtse langs, spreek dan gerust iemand van de spelers aan. U kan ons gerust via een mailtje laten weten dat u graag eens wil komen proberen. Zo kan men u gemakkelijker aanspreken en de verdere informatie verschaffen

Is er geen pleintje vrij, neem dan plaats achter het pleintje waar u wenst te spelen. Andere leden kunnen zich vervoegen.

Er worden steeds 2 sets gespeeld tot 21 of een verschil van 2 punten. Een derde set kan slechts gespeeld worden indien er geen wachtenden achter het pleintje zitten

sporthal Neptunus